| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kimmuriel Newbie
Joined: 22 Sep 2009 Posts: 2 Location: Budapest Phone Type: Nokia 6300
|
Posted: Tue Oct 06, 2009 7:11 pm Post subject: turistautak.hu |
|
|
Üdv mindenkinek! Cristian Streng jóvoltából elindult a fórum magyar szekciója is, így végre saját anyanyelvünkön is megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat eme kiváló programmal kapcsolatban.
Régóta használom az MGMaps progit a mobilomon (Nokia 6300) Gugli térképpel, de nagy szívfájdalmam, hogy a http://turistautak.hu/ weboldalon lévő térképet nem sikerült bevarrni a program alá. Nem tudom, hogy milyen programmal lehetne bekalibrálni a megfelelő GPS koordinátákhoz az egyes térképpontokat, de nagyszerű volna, ha működne a tuhu-s térképekkel is. Van valaki, akinek sikerült ezt összehozni? |
|
| Back to top |
|
 |
lofarkas Power User
Phone Type: HTC Desire
|
Posted: Fri Oct 16, 2009 8:48 pm Post subject: |
|
|
| A legjobb sansz sztem a kmz formátummal van. Google Earth néven fut a turistautak.hu-n. Tölts le egyet tesztként, nevezd át .zip-re, csomagold ki, a kapott kml fájlt töltsd a telefonodra, nyisd meg (services/view kml/open file) aztán számolj be róla, h sikerült-e a dolog. Lehet h ilyen kml-eket nem tud értelmezni az mgmaps, sose ástam bele magam a témába. Viszont ha véletlen működik, akkor a turistautakat szépen rávetíti a meglévő (pl műholdas) térképedre, ami elég jó lenne. |
|
| Back to top |
|
 |
bgab Junior
Phone Type: Unknown
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 3:56 pm Post subject: turistautak.hu KML |
|
|
Sziasztok!
Kipróbáltam, de nekem nem jött össze: Out of memory hibaüzenettel leállt.(Nokia 3110c)
Esetleg más telóval működhet... |
|
| Back to top |
|
 |
Kimmuriel Newbie
Joined: 22 Sep 2009 Posts: 2 Location: Budapest Phone Type: Nokia 6300
|
Posted: Tue Oct 20, 2009 9:14 am Post subject: |
|
|
Én is próbálkoztam már KML fájllal, de nekem sem jött össze...  |