Mobile GMaps Home Page
 FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister  
 ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Adding a new map source of Lithuania

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MGMaps Forum Index -> Suggest Features
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Smauglys
Junior


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 4
Location: Lithuania
Phone Type: Nokia E51

PostPosted: Sun Aug 03, 2008 9:08 am    Post subject: Adding a new map source of Lithuania Reply with quote

Hello,
it would be really great if someone could figure out how to add a new map source from www.maps.lt or the beta version beta.maps.lt . Because it's the most detail map of Lithuania. I dont know if this is even possible.
Back to top
View user's profile Send private message
dmytro
Developer


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 190
Location: Kamloops, BC Canada
Phone Type: Blackberry Pearl 8130

PostPosted: Mon Aug 04, 2008 3:16 pm    Post subject: Reply with quote

It is probably possible. The question is who will have time to do it? Want to do it yourself? If you have C# skills I can get you some sample code to get you started.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Smauglys
Junior


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 4
Location: Lithuania
Phone Type: Nokia E51

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 10:17 am    Post subject: Reply with quote

I have some c++, java skills. The main problem I think is how to get the correct image according to the coordinates from that webpage. As I can see the image links are random. If you can the a look, maybe you could point me where to start.
Back to top
View user's profile Send private message
Smauglys
Junior


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 4
Location: Lithuania
Phone Type: Nokia E51

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Just found some relation in the links to the png's.
Also attaching an example of zoom L00.

Here's an example of the link:

http://beta.maps.lt/arcgiscache_mapslt2/mapslt/Layers/_alllayers/L05/R000001da/C00000297.png

the L05 represents zoom, starts from L00.
Then R000001da, starts from the top ant goes to the bottom, while the C00000297 parameter shows panning from left to right and is generated in the same manner. I think something like this (I could be wrong, need to check it further):

R000001aa
R000001ab
R000001ac
R000001ad
R000001ae
R000001af
R000001a0
R000001a1
R000001a2
R000001a3
R000001a4
R000001a5
R000001a6
R000001a7
R000001a8
R000001a9
R000001ba



maps.jpg
 Description:
 Filesize:  71.49 KB
 Viewed:  14735 Time(s)

maps.jpg


Back to top
View user's profile Send private message
Cristian Streng
Founder


Joined: 28 Oct 2005
Posts: 4585

Phone Type: (many)

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Smauglys wrote:
Just found some relation in the links to the png's

OK, so they are split into tiles, but what is the relation between tile number and coordinates? what projection does it use?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Smauglys
Junior


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 4
Location: Lithuania
Phone Type: Nokia E51

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 6:12 am    Post subject: Reply with quote

As far as I can see, they use some kind of their own numbering system. When I'll have some free time, I'll try to find the relation to the coordinates, maybe someone else will see it sooner.
Back to top
View user's profile Send private message
dmytro
Developer


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 190
Location: Kamloops, BC Canada
Phone Type: Blackberry Pearl 8130

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 11:00 pm    Post subject: Reply with quote

Well what you can do is for every zoom level....have a starting point (left,top at 0,0 as lat,long) and than add (based on tile width and height assuming you also know as number in lat,long) Rolling Eyes this way you can start calculating which tile comes from which coordinates. Idea
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
galvani
Newbie


Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1

Phone Type: Unknown

PostPosted: Thu Mar 03, 2011 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

Please add maps.lt (Lithuanian) source to MGMaps. GMap.NET (http://greatmaps.codeplex.com/) have it.
Or maybe is some way to convert GMap.NET cache to MGMaps cache?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MGMaps Forum Index -> Suggest Features All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
MGMaps topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group