Mobile GMaps Home Page
 FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister  
 ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

GPS on BB 8310

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MGMaps Forum Index -> GPS Problems and Suggestions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mhaskin
Newbie


Joined: 15 May 2009
Posts: 1

Phone Type: Unknown

PostPosted: Fri May 15, 2009 10:26 pm    Post subject: GPS on BB 8310 Reply with quote

I had MGMaps on my device about a year ago and it worked -just re-installed. Have stored maps on SD card, and they're coming up ok, but not getting any GPS -launched my AT&T Navigator to make sure it was working. Keep re-checking my settings, but can't find what it is. MGMaps ver 1.39.18, BB OS 4.5 -thanks

-also, have tried higher, and lower versions of MGMaps now, but they didn't seem compatible. I may have had OS 4.2 on the BB when I used to have it.
Back to top
View user's profile Send private message
DavidOttawa
Power User


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 32
Location: Ottawa, Canada
Phone Type: Blackberry 8310, 9700

PostPosted: Sat May 16, 2009 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

I had the same problem with my 8310. See http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?t=2723. It was working fine with 1.39, then I tried 1.40 and 1.41 (which are somewhat erratic with the heading arrow). WHen I went back to 1.39.18_bb, it did not read the internal GPS.

So somewhere between 1.39.17 (unsigned) and 1.39.18 (signed) the GPS function fails. 1.39.17 worked when I upgraded to OS 4.5, but with the dialog box for every new map tile, because it was unsigned.
Back to top
View user's profile Send private message
Cristian Streng
Founder


Joined: 28 Oct 2005
Posts: 4585

Phone Type: (many)

PostPosted: Sun May 31, 2009 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

DavidOttawa wrote:
I had the same problem with my 8310. See http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?t=2723. It was working fine with 1.39, then I tried 1.40 and 1.41 (which are somewhat erratic with the heading arrow). WHen I went back to 1.39.18_bb, it did not read the internal GPS.

So somewhere between 1.39.17 (unsigned) and 1.39.18 (signed) the GPS function fails. 1.39.17 worked when I upgraded to OS 4.5, but with the dialog box for every new map tile, because it was unsigned.

I'm aware of this problem and still working to find a fix. If nothing else works we'll revert to 1.39.17.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MGMaps Forum Index -> GPS Problems and Suggestions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
MGMaps topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group